Tweedehands koffiemachine horeca

Het kopen van een tweedehands koffiemachine voor uw horecabedrijf kan zorgen voor problemen en onvoorziene kosten omdat er geen garantie wordt gegeven op tweedehands koffieapparaten. En als er al garantie wordt gegeven, kunt u niet zien wat er met de machine is gebeurd en of het koffieapparaat alle onderhoudsbeurten heeft gehad. Professioneel omgaan met een koffiemachine in de horeca is niet voor iedereen hetzelfde waarbij de regelmatige onderhoudsbeurten en algemeen onderhoud nog te vaak wordt onderschat. Ook het gebruik van hard water kan zorgen voor snellere slijtage zodat vervanging van onderdelen sneller dan gebruikelijk zijn.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een gebruikte koffiemachine?

Allereerst is het van belang om te controleren of de koffiemachine die u op het oog heeft voorzien is van een onderhoudshistorie. Hierdoor krijgt u inzicht in het gepleegde onderhoud en de eventuele storingen aan de machine. Ook is het van belang om te controleren of er nog een lopende garantieperiode op de koffiemachine van toepassing is. Vanzelfsprekend is dit zeer welkom wanneer u tweede eigenaar wordt van een machine waarvan u niet precies weet wat ermee is gebeurd. Ten slotte is het aan te bevelen om een gebruikte koffiemachine bij voorkeur bij uw koffiebrander af te nemen. Op deze manier is uw brander niet alleen betrokken bij de levering van uw verse koffie, maar ook bij het welzijn van uw koffiemachine. Machines die het niet doen of veel in storing vallen zijn ook voor uw koffiebrander een doorn in het oog. 

Doorgaans hebben wij regelmatig enkele gebruikte koffiemachines op voorraad welke bijvoorbeeld retour komen van onze klanten na een bepaalde gebruiksperiode. Van deze machines kennen wij vaak de volledige historie en bijzonderheden. Ze worden volledig nagekeken en gereviseerd zodat u er nog vele jaren zorgeloos plezier aan kunt beleven.

Een geschikte koffiemachine kiezen

Het is belangrijk om een goede en professionele koffiemachine te hebben wanneer uw omzet hiervan afhankelijk is. Tenslotte bent u niet op zoek naar problemen met uw machine en wilt u zorgeloos een heerlijke espresso of cappuccino kunnen serveren aan uw gasten.

Om een goede keuze te kunnen komen zijn een aantal aandachtspunten van belang. Belangrijk is de capaciteit van de machine. Hoeveel kopjes koffie moeten er gezet kunnen worden in een bepaald tijdsbestek? Wenst u slechts een machine die puur en alleen koffie zet, of wilt u een meer luxe machine die bijvoorbeeld doorlooptijd en dergelijke aangeeft. Ook kwaliteit is van belang. Bijvoorbeeld de afweging tussen een vibratiepomp of een rotatiepomp. Bekijk hier ons assortiment koffiemachines.

All onze machines zijn uitgerust over een energiespaarmodus en opgebouwd uit duurzame materialen. Daarnaast hebben wij diverse keurmerken op onze apparatuur en koffiesoorten.

Betalingsmogelijkheden

Ook is het mogelijk om een betalingsregeling af te spreken die beter bij uw bedrijfsvoering past dan in 1 keer betalen. Huurkoop, huren of leasen is heel gebruikelijk tegenwoordig zodat u vanaf de eerste dag al kunt beschikken over een professionele koffiemachine en toebehoren. Een ander voordeel is dat u cashflow niet onder druk komt te staan en dat is wel zo prettig als ondernemer. Bekijk hier onze mogelijkheden op gebied van huur, huurkoop & lease.

Professioneel advies voor uw horecazaak

Wanneer u meer wilt weten of de mogelijkheden voor uw horeca zaak, belt u met onze adviesafdeling en maak een vrijblijvende afspraak. Binnen 1 gesprek weet u meteen het verschil tussen een gebruikte koffiemachine en een nieuwe koffiemachine voor uw horecazaak. U zult versteld staan van de mogelijkheden. Bel 0341-268235.

Vrijblijvend advies aanvragen

Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord voor advies en het beantwoorden van uw vragen.

Advies aanvragen

0341-268235