Facil Koffiemachines

 

De koffiemachines van Facil zijn een enorme hit bij bedrijven, het gemak en de snelheid zijn belangrijke factoren die meespelen bij het uitkiezen van een koffiemachine voor op het werk.
Koffiemachine horeca biedt een aantal van deze fantastische machines. Of je nu een groot bedrijf hebt of een wat kleiner bedrijf, wij hebben de perfecte volautomaat voor jouw bedrijf.
Lees hieronder verder en kom alles te weten over het product en welke koffiemachine echt perfect is voor jouw bedrijf. Mocht je vragen hebben over een koffiemachine, neem dan gerust contact met ons op.


Het nieuwste model van Facil is de FE21

Deze koffiemachine heeft een prachtig uiterlijk met een mooi touchscreen scherm. Dit maakt dat je gemakkelijk de koffie die je wilt hebben kunt aanklikken.
De machine is uitgerust met een tal van aanpasmogelijkheden, de machine is bereid om tot wel 100 kopjes per dag te zetten. Dit maakt dat de koffiemachine geschikt is voor bakkerijen, kleine cafés, en kantoren.
Het is mogelijk om de koffiemachine op de vaste wateraansluiting aan te sluiten, echter is de machine uitgerust met een 2 liter watertank dus als dit niet mogelijk is kan het ook met een watertank.
Met één druk op de knop is het mogelijk om tot wel 24 verschillende dranken te zetten, dit maakt dat de machine voor ieder wat wils heeft. Het is ook mogelijk om de machine uit te lezen met het IoT, dit maakt dat je de machine op afstand kunt uitlezen. Dit is een extra optie deze is dus niet standaard bijgevoegd.

Meer product informatie!Lease aanvragen!Facil FE41

De Facil Fe41 heeft geavanceerde functies, makkelijk in gebruik, en een stijlvol design. De machine zorgt ervoor dat iedere koffie liefhebber op kantoor de perfecte kop koffie kan zetten. De mogelijkheden van deze koffiemachine zijn ontzettend groot. De machine kan tot 32 verschillende dranken uitgeven. De capaciteit van de machine is tot wel 200 kopjes per dag. Perfect voor bedrijven die nog opzoek zijn naar een goede koffiemachine voor op het werk.

Meer product informatie!Lease aanvragen!


Facil FE42

De Fe42 is een waar meesterwerk dat zowel stijlvol als uiterst gebruiksvriendelijk is. Met verbluffende prestaties en een scala aan configuratie- en aanpassingsmogelijkheden staat deze machine aan de top van zijn klasse. Zijn veelzijdigheid maakt het de perfecte metgezel voor verschillende omgevingen, van boetiekwinkels en bakkerijen tot gezellige cafés, gastronomische restaurants, luxe hotels, drukke kantoren en nog veel meer.  Wat deze machine echt onderscheidt, is zijn vermogen om maar liefst 32 verschillende soorten dranken direct te bereiden. Dankzij een efficiënt zetsysteem dat gebruikmaakt van twee soorten koffiebonen, verse melk en een handige stoompijp voor alternatieve melkopties. Dankzij de FE42 kunnen degenen die ervan genieten, genieten van een ongeëvenaarde keuze en kwaliteit, terwijl degene die het bedienen profiteren van het gebruiksgemak en de aanpasbaarheid ervan. Met deze prachtige machine wordt het bereiden van de perfecte drank een kunstvorm, die smaakpapillen verheugt en het hart verwarmt. 

Meer product informatie!Lease aanvragen!


Facil FE42 Twin

Dit is een van de nieuwste modellen die Facil aanbiedt. Het is een prachtige machine vol met opties en verschillende mogelijkheden om toe te voegen. Deze volautomatische koffiemachine heeft een elegant uiterlijk, en is zeer makkelijk te gebruiken. Met deze koffiemachine is het mogelijk om tot wel 200 kopjes koffie per dag te zetten, door de vele verschillende zet mogelijkheden is het mogelijk om tot wel 32 verschillende koffiesoorten te bereiden. Door de veel verschillende zet mogelijkheden zijn dit ideale machines om te gebruiken voor kantoren, bakkerijen, cafés, restaurants, kantoren en hotels. Door dat de koffiemachine gebruiksvriendelijk is is het voor iedereen mogelijk om een kopje koffie te zetten, dit maakt dat het niet nodig is om mensen op te leiden om de machine te bedienen. 

Meer product informatie!Lease aanvragen!Facil FE61

De Facil FE61 is een perfecte aanvulling bij bedrijven die opzoek zijn naar een perfecte koffie ervaring voor zijn medewerkers. Met de FE61 is het mogelijk om tot wel 300 kopjes koffie per dag te zetten, het is mogelijk om tot wel 32 verschillende koffies te zetten. De koffiemachine is uitgerust met een 10.1 Inch touchscreen scherm, dit maakt dat het makkelijk is om de drank die gewenst is aan te klikken. Met het touchscreen scherm is het mogelijk om de instellingen van de koffiemachine in te stellen. De instant hoppers hebben een ruime inhoud er zitten er 2 van 1,5L en één grote van 2L, de bonenhopper heeft een inhoud van 1,2KG dit maakt dat het niet nodig is om de hoppers elke dag bij te vullen. De Koffiemachine FE61 is met aandacht voor oog en detail ontworpen, de afmetingen van de machine zijn 37cm x 55.5cm x 64.5cm (bxdxh). De koffiemachine is uitgerust met een vaste wateraansluiting wat maakt dat het niet nodig is om de watertank steeds aan te vullen. De lekbak van de FE61 is 4L dit maakt dat het niet nodig is om de lekbak elke keer te legen. Door al deze opties is het mogelijk dat de koffiemachine een constante prestatie levert. Ideaal voor een betere koffie ervaring met gebruiksgemak en een goed uiterlijk.

Meer product informatie!Lease aanvragen!Facil FE71

Met de volautomatische koffiemachine FACILenjoy FE71 heb je met één druk op de knop een heerlijke kop koffie. Deze machine heeft twee bonenhoppers van 700 gram maakt ca. 300 kopjes per dag. Het is ook mogelijk deze machine uit te breiden met 3 instanthoppers en koeling. De koffiemachine is ideaal en makkelijk in gebruik, dit maakt dat het voor het personeel makkelijk om de koffiemachine te gebruiken. De machine is in te stellen met 64 verschillende drank soorten wat maakt dat dit voor de hotels een ideale keuze is. Bedenk dat de hotelgasten zo zelf met één druk op de knop hun eigen koffie kunnen halen.

Meer product informatie!Lease aanvragen!

Vrijblijvend advies aanvragen

Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord voor advies en het beantwoorden van uw vragen.

Advies aanvragen

0341-268235