Koffiemachine horeca leasen

Bent u startende ondernemer en heeft u veel investeringen te doen? Wij denken graag met u mee en bieden u diverse financieringsmogelijkheden. Onder meer huurkoop en lease. Voor een complete ontzorging als startende ondernemer adviseren wij u onze lease mogelijkheden. Zo bieden wij u bijvoorbeeld de Conti CC100 (2-groeps) espressomachine voor € 89,- per maand aan. Deze koffiemachine is bij uitstek geschikt voor de horeca waaraan u op basis van lease veel plezier zult beleven. Compleet ontzorgt en iedere 3 of 4 jaar een nieuwe koffiemachine horeca. Bij al onze lease koffiemachines voor de horeca voeren wij elke 6 maanden een complete servicebeurt uit op de koffiemachine, op deze manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit koffie. Het enige wat u hoeft te doen is de koffie bestellen! 

Deze complete set voor maar liefst : EUR 129,- per maand.

Zo werkt het bij ons...

  • Geen jaarcijfers nodig.
  • Investeren zonder liquiditeitsverlies.
  • Soepele acceptatie.
  • Eén maandelijkse factuur.
  • Vandaag op zoek, morgen heerlijke koffie!
  • Onderhoud bij uw persoonlijke koffiebrander koffie Costadoro.

 

koffiemachine horeca leasen

Conti CC100 bekijken!

Conti CC100: Slechts € 89,- / maand!Conti X-One Bekijken!

Conti X-one: Slechts € 97,- / maand!


Zoals u wellicht weet komt er meer kijken dan alleen de aanschaf van een goede koffiemachine. Ook is het erg belangrijk dat uw machine goed staat afgesteld. Denk hierbij onder meer aan de juiste pompdruk, boilertemperatuur en de juiste maalgraad van de koffie om tot een perfect kopje koffie Costadoro te komen. A Tazza is betrokken bij haar klanten. Zo verzorgt A Tazza gratis barista trainingen voor u en uw personeel bij installatie van uw Conti koffiemachine en controleert onze koffiespecialisten om de week de instellingen van uw Conti koffiemachine. Op deze manier staan wij garant voor een hoog kwaliteitsniveau waar wij beiden belang bij hebben. Samen op weg naar succes!

 

Klik op onderstaande afbeelding om uw aanbieding voor deze complete set te ontvangen!

Bekijk hier onze mogelijkheden voor het leasen van uw Conti espressomachine, of bel met 0341-268235.

 

Of bent u liever opzoek naar gemak en wenst u een volautomatische koffiemachine aan te schaffen op basis van lease of huurkoop?
Dan is deze volautomatische koffiemachine van Costadoro wellicht iets voor uw bedrijf!

Koffiemachine Kopen of Leasen

Steeds meer horecaondernemers zien de voordelen in van het leasen van een espressomachine of koffieautomaat t.o.v. het kopen van de koffiemachine. Zo hoeft u niet direct een groot bedrag te reserveren, tenslotte kost een professionele koffiemachine al snel enkele duizenden euro’s. Dit geld kunt u waarschijnlijk nu beter gebruiken of wegzetten als buffer. Wij van koffie Costadoro bieden complete concepten aan zoals onderstaand afgebeeld voor een vast bedrag per maand.

Compleet zoals afgebeeld:  EUR 139,- per maand.

Tweedehands Koffiemachine

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een tweedehands koffiemachine, met alle risico’s van dien. Tenslotte zal er wel een reden zijn waarom deze koffiemachine wordt aangeboden. Garantie is meestal verlopen wanneer u de machine gaat kopen en van enige service is al helemaal geen sprake. Al met al is er dus een verhoogd risico, zeker wanneer de koffie een van uw speerpunten zijn en belangrijk is voor uw omzet.

Koffiemachine Leasen Tips

Wanneer u gaat beslissen om een koffiemachine te leasen hebben wij nog enkele tips voor u. Zo raden wij u aan om ten alle tijden te kiezen voor een leverancier die u niet alleen de machine doet leasen maar ook een compleet koffieconcept kan aanbieden. Hierdoor is de betrokkenheid van de leverancier vele malen hoger.

Tevens raad ik u aan om te kiezen voor een koffieleverancier die niet alleen de machine verkoopt en installeert maar ook betrokken is in het proces van de leveringen. Zo doet onze buitendienst zowel de verkoop van de koffiemachines (ook lease van koffiemachines) alsmede ook de leveringen van de koffiebonen en toebehoren. Op deze manier is er veelvuldig contant met de horecaondernemer en kunnen we direct reageren op vragen of opmerkingen.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw horecabedrijf wanneer u de koffiemachine gaat leasen/

Vrijblijvend advies aanvragen

Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord voor advies en het beantwoorden van uw vragen.

Advies aanvragen

0341-268235