Koffiemachine horeca aanbieding

Bent u Horeca ondernemer en op zoek naar een espressomachine voor een perfecte kop koffie ? Dan heeft u geluk want dit is uw kans om gebruik te maken van deze unieke aanbieding!

Koffie Costadoro koffiegroothandel biedt u deze unieke kans om een complete Conti™ Espressomachine (2-groeps) te huren vanaf € 97,00 per maand. Klik hier om de aanbieding te ontvangen.

koffiemachine horeca aanbieding

Conti X-one bekijken! EUR 97,- p/m

Het betreft hier een nieuwe Espressomachine (pistonmachine) van het topmerk Conti™ uit Monaco. (Koffie Costadoro koffiegroothandel levert al sinds 2004 dit topmerk exclusief aan de Nederlandse horecamarkt.)

Het merk Conti™ staat bekend om zijn robuuste materialen, perfecte afwerking en effectiviteit. Qua vormgeving kunt u kiezen uit de volgende kleuren: zwart, wit en rood (zolang de voorraad strekt).

LET OP: er zijn momenteel slechts 8 6 5 4 koffiemachines beschikbaar voor deze aanbieding op basis van eerste aanmeldingen. Dus chroom niet om ons te bellen om te horen of u nog in aanmerking komt voor deze aanbieding.

Barista Training

Onze koffiespecialisten komen de machine bij u aansluiten en installeren. Vervolgens wordt alles afgesteld zodat u het perfecte kopje koffie, espresso, cappuccino ed koffie specialiteiten  kunt serveren. Daarnaast geven wij uw medewerkers een baristatraining, en als aanvulling hierop een latte art training indien nodig, om de efficiency zo hoog mogelijk te houden.

Wilt u  bijbehorende toebehoren zoals porselein, melkschuimkannetjes, glaswerk etc ontvangen dan kunnen wij dat meteen voor u verzorgen. 
Prijzen zijn exclusief geldend btw-tarief. Informeer naar de gunstige voorwaarden voor uw horecabedrijf.

Topmerken Koffie & Thee voor de Horeca

Koffie Costadoro koffiegroothandel levert, sinds 2004, diverse topmerken uit Italie & Monaco aan de Nederlandse en Belgische horeca. Zo zijn wij trotse dealer en importeur van o.a. espressomachines, volautomatische koffiemachines (koffieautomaten) en koffie melanges, thee concepten zoals: Conti™,  Animo, Jura (professional line), Costadoro koffie en La Via del Te theeconcept. Complete concepten bieden wij aan in de vorm van huurkoop en of huur voor een vast bedrag per maand, vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Omzetstijging

Mede door ons tips en advies op het gebied van koffie, espressomachines en thee hebben onze klanten een omzetstijging van 24,7 %.

Wij leveren koffie, thee, espressomachines, koffieautomaten, onderhoud & service door geheel Nederland!

Bel met de afdeling horeca-advies: 0341-268235

 

Vrijblijvend advies aanvragen

Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord voor advies en het beantwoorden van uw vragen.

Advies aanvragen

0341-268235