Go Tea

  • Is een innovatief product van hoge kwaliteit, de perfecte aanvulling op de koffie en theekaart voor café, restaurant en koffie- en theehuis. Is een mix van fijn gemalen thee, gezoet met rietsuiker en natuurlijke pectine (uit de theeplant).
  • Is een zeer veelzijdig product dat kan worden gemengd met warme of koude melk, yoghurt, siroop, ijs en water voor de bereiding van een breed scala aan recepten: smoothies, milkshakes, cappuccino, cocktails en alcoholische dranken. 
  • Is natuurlijk, geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen toegevoegd. Is simpel en snel te maken, eenvoudig met shaker of blender. Per product 8 tot 15 gram gotea en 200 cc drank geven een unieke en gezonde drank.
  • Is zeer gezond. U “eet” het blad, namelijk fijngemalen theeblaadjes, vol met antioxidanten, aminozuren, vitaminen en mineralen. (tot 10x meer dan een ‘gewone’ kop thee. 

De gewassen van de groene, zwarte en rooibos thee zijn zorgvuldig geselecteerd en onderworpen aan zorgvuldige analyse en volledige naleving van de Europese regelging. De verpulvering van het product wordt gedaan met behulp van de traditionele Japanse techniek, door meester ambachtslieden. In 1 uur wordt er slechts 30 gram verpulverd om oververhitting te voorkomen en alle voedingsstoffen te behouden.

go tea

Vrijblijvend advies aanvragen

Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord voor advies en het beantwoorden van uw vragen.

Contactformulier

0341-268235