Pistonmachine kopen (horeca)

Wanneer u op zoek bent naar een professionele pistonmachine voor uw horecazaak komt u een groot aanbod tegen van diverse leveranciers pistonmachines. Wij hebben bewust gekozen voor het topsegment van fabrikanten die tegen een betaalbare prijs kunnen leveren. Lees deze tips voordat u gaat beslissen!

Zo kiest u de juiste pistonmachine voor uw horecazaak

Op de eerste plaats is het goed om te weten hoeveel koffie u per dag gaat verkopen. Dit is namelijk bepalend voor de keuze van de machine. Afhankelijk van het aantal kopjes koffie zult u een keuze moeten maken voor een pistonmachine die de juiste capaciteit heeft. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor machines met 1 groeps, 2 groeps en zelfs 3-groeps. Dit betekent dat u zelfs 6 kopjes koffie gelijktijdig kunt produceren!

Daarnaast is de inhoud van de boiler niet geheel onbelangrijk, dit met name voor de stoom en heet water capaciteit. Heeft u bijvoorbeeld een lunchroom met veel high tea, dan is het belangrijk om voor een koffiemachine te kiezen die een grotere boiler bevat.

Hoe werkt een pistonmachine?

Een pistonmachine ook wel espressomachine genoemd is zeer eenvoudig in gebruik en is gebruiksvriendelijk, vooral na onze trainingen welke wij kosteloos geven aan onze klanten, kan iedere werknemer heerlijke koffie en cappuccino`s bereiden, zodat uw gasten een 2de of zelfs een 3de kop koffie gaan bestellen - win win voor beide ! Bent u ook nieuwsgierig naar onze mogelijkheden ? klikt u hieronder op de groene link en vraag vrijblijvend gratis advies aan.

Wat kost een machine gemiddeld?

De kosten voor een piston / espressomachine kunnen oplopen tot wel duizenden euro`s. Vaak wordt de aankoop van een piston / espressomachine onderschat en daarvoor hebben wij diverse financiële oplossingen, neemt u eens een kijkje op onze shop, want voor maar liefst € 89,00 per maand koopt u al een volwaardige piston / espressomachine.  https://www.koffiemachinehoreca.nl/koffiemachines-horeca/89/35/

pistonmachine 

Onderhoud

Wij hebben voor onze klanten een service contract wat inhoudt dat u voor een vast bedrag per jaar al voorzien bent van onderhoud aan uw piston / espressomachine. Even afhankelijk van het aantal groepen van de piston / espressomachine zullen de kosten fluctueren tussen de € 225 en  € 395 per jaar. 

Vrijblijvend advies aanvragen

Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord voor advies en het beantwoorden van uw vragen.

Advies aanvragen

0341-268235