Koffiemachine kopen voor uw horecabedrijf

koffiemachine voor horecabedrijven

Wanneer u een professionele koffiemachine gaat kopen zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn bij het maken van de juiste keuze. Mede door het grote aanbod en de wirwar van aanbieders geven wij hier enkele tips die u helpen bij het kopen van de juiste  koffiemachine.

Koffiemachine kiezen

Wanneer u omzet gaat maken met de koffiemachine is het goed om te weten hoeveel kopjes koffie u per dag, per week, per maand en per jaar gaat verkopen. Een professionele koffiemachine heeft namelijk meer onderhoud nodig dan een huishoudelijk koffieapparaat. De reden hiervoor is het intensievere gebruik van de koffiemachine. Ook zult u goed moeten opletten of u wilt kiezen voor een koffieautomaat (volautomatische koffiemachine) of een pistonmachine (espressomachine). Voor beide koffiemachines is genoeg te melden en zijn zowel voordelen als nadelen te noemen.

Koffiemachine kopen

Een koffiemachine kopen voor uw horecabedrijf is misschien wel de belangrijkste beslissing die u gaat maken in de komende tijd. Er zullen veel vragen zijn die u zich gaat stellen. Want waar moet een koffiemachine aan voldoen wanneer u de beslissing gaat maken? Is de prijs van de machine het belangrijkste? Of wilt u een goede keuze maken tussen een piston machine of een volautomaat. Oftewel wilt u liever ambachtelijk te werk gaan zoals koffie maken is bedoeld of wenst u liever dat iedereen dezelfde koffie kan serveren aan uw gasten zonder training? Van welk merk moet het koffieapparaat zijn, of is dat onderschikt aan de kwaliteit? Hoeveel kopjes koffie gaat u gemiddeld per dag, per week, per uur zetten? Met welke snelheid wilt u werken en welk aanbod wilt doen aan uw gasten ?

De keuze van een professionele koffiemachine heeft te maken met een aantal aspecten

  • Omzet koffie
  • barista
  • soorten koffie
  • locatie koffiemachine
  • prijs koffiemachine of wens voor huurkoop, huren of leasen

Koffiemachine Bonen

En natuurlijk is het belangrijk om te kijken welke koffiebonen u gaat gebruiken in de koffiemachine. De perfecte kop koffie ontstaat uitsluitend wanneer u volgende 4 aspecten in harmonie met elkaar laat samenwerken:

  • melange (koffiebonen) 
  • molen 
  • machine
  • mens (barista)

Koffiemachine kiezen voor uw horecabedrijf

Om een goede keuze te kunnen maken hebben wij voor u een voordelig voorstel: in 1 gesprek wordt u alles duidelijk uitgelegd door onze deskundige koffiemachine experts. Zij hebben een achtergrond in de horeca en dat biedt een groot voordeel voor u. Vanuit ons groot assortiment koffiemachines is het gemakkelijk kiezen want we werken volgens een stappenplan die altijd voor de beste keuze zorgt. Vervolgens gaan we kijken welke koffiemachines de beste keuze zijn zodat het aanbod wordt beperkt en wordt toegespitst op uw wensen en eisen.

Vervolgens gaan we samen kijken naar de mogelijkheden om uw nieuwe koffiemachine te plaatsen en welke voorwaarden het beste zijn voor uw horecabedrijf. Zo kan het zijn dat u liever koopt en de machine meteen in eigendom heeft of wilt u toch liever per kopje afrekenen danwel een maandelijks bedrag betalen voor het gebruik van de professionele koffiemachine? Wij kunnen u dit allemaal aanbieden zodat er altijd een perfecte keuze bij zit voor uw onderneming.

Koffiemachine levering

Indien u wenst leveren wij de koffiemachine met een training voor u en uw personeelsleden zodat u snel meer koffieomzet zult gaan realiseren. Naast de uitleg van de machine voor een perfecte kop koffie of cappuccino is het ook belangrijk om te weten wat en wanneer het onderhoud moet gebeuren.

Zo ziet u maar weer; A Tazza Koffie en Thee is voor u de beste partner om een professionele koffiemachine te kiezen voor uw horecabedrijf. Wij leveren koffiemachines voor de horeca in Nederland en Vlaanderen. Neem daarom vandaag contact op met 0341-268235

Vrijblijvend advies aanvragen

Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord voor advies en het beantwoorden van uw vragen.

Advies aanvragen

0341-268235