Over ons

A Tazza Koffiegroothandel (en thee groothandel) handelend onder de naam Koffie Costadoro levert sinds 2004 aan grootverbruikers zoals Horeca, Kantoren , instellingen en MKB winkels. Net als onze merken zijn wij onderscheidend door onze betrokkenheid bij onze klanten. Dit zult u al merken tijdens onze kennismaking!

Wij trotse importeur van hoogwaardige kwaliteitsproducten uit Italie,  en Monaco die, net als wij, inmiddels hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wanneer u overweegt een professionele koffiemachine voor uw horecabedrijf aan te schaffen, willen wij u graag bijstaan met deskundig advies. U kunt bij ons de koffiemachine (espressomachine - pistonmachine - volautomatische machine / koffieautomaat) aanschaffen op diverse manieren. Zo kunt u bij ons de koffiemachine kopen, huren, huurkoop, leasen - leasing of betalen per kopje. Zelfs voor een kortlopende periode vanaf 12 maanden bieden wij mogelijkheden aan.

Wij onderscheiden ons door de betrokkenheid met onze klanten die wij graag als ambassadeurs zien van ons assortiment producten en onze koffie Costadoro. Met een team van specialisten en een unieke selectie producten uit Italië en Monaco is de kwaliteit gegarandeerd. Wij komen persoonlijk bij u leveren en controleren gelijktijdig de koffiemachine en koffiemolen op de juiste afstellingen. Hierdoor bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit koffie zodat uw omzet in koffie en thee aanzienlijk zal stijgen. 

Wilt u ook de unieke smaak van koffie Costadoro in uw zaak en extra omzet realiseren ? Neem dan nu contact met ons op.

Vrijblijvend advies aanvragen

Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord voor advies en het beantwoorden van uw vragen.

Contactformulier

0341-268235