Koffiemachine op het werk

Een koffiemachine op het werk, uw garantie voor betere prestaties. Heerlijke koffie bevordert de productiviteit van uzelf, maar ook die van uw werknemers!

Een lekkere bak koffie op het werk is misschien wel een van de belangrijkste manieren om de werkdag goed te beginnen. Misschien belangrijker is wel de kwaliteit van de koffie zelf. Veel bedrijven proberen te besparen op koffiemachines door de goedkoopst mogelijke machine op hun kantoor te plaatsen. Maar is dat wel zo slim?

Wist u namelijk dat er veel verschil zit in de kwaliteit van de koffie, afhankelijk van de manier waarop deze wordt gebrand? Wij van A Tazza snappen maar al te goed dat de kwaliteit van de koffie er toe doet. Daarom bieden wij niet alleen professionele koffiemachines voor op het werk aan, zoals WMF, Animo en Jura, maar zorgen wij ook voor lekkerste koffie van de hoogste kwaliteit. We hebben het dan natuurlijk over de koffie van Costadoro.

Koffie van versgemalen bonen

Kwaliteit wordt echter niet enkel bepaald door het type koffieautomaat op het werk, ook de koffie zelf speelt een belangrijke rol. Daarom verdelen wij enkel koffie van de bekende Turijnse brander koffie Costadoro, aangevuld met bonen die ons eigen label dragen. Beide koffiemerken ontvingen al diverse onderscheidingen en keurmerken en werden expliciet benoemd tot “de beste bonen voor een espresso en cappuccino”.

Gelukkig werken wij nauw samen met koffie Costadoro, een Italiaans bedrijf dat échte Italiaanse koffie aanlevert. Koffie Costadoro heeft maar liefst 125 jaar ervaring in de koffiebranche en serveert hun koffie in 40 landen wereldwijd. Wij zijn dan ook erg trots te mogen samenwerken met deze grootheid in de koffiebranche. Door een groot aanbod aan koffiebonen, heeft koffie Costadoro altijd de koffie die bij ieder van uw personeel past.

De voordelen van onze koffiemachines op het werk

Koffie verhoogt prestaties

De cafeïne in koffie bezorgt de gebruiker een hoger energieniveau, maakt hem of haar alerter en scherpt bovendien het concentratievermogen. Bovendien bevordert koffie op langere termijn de geheugenfunctie en verbetert het in sommige gevallen zelfs fysieke prestaties.

Koffie als teambuilding

Er is haast geen werknemer te vinden die niet houdt van zijn dagelijkse kopje koffie. Het mag dan ook geen wonder heten dat bedrijven die hun personeel verwennen met een koffieautomaat op het werk hoog scoren op de tevredenheidsladder. Daarnaast is de koffiehoek in veel bedrijven ook de plaats bij uitstek voor informele contacten, die niet enkel op hun beurt de teamgeest bevorderen maar waarbij ook frequent professionele informatie wordt uitgewisseld.

De beschreven voordelen zijn vooral van toepassing bij het nuttigen van een lekkere, kwaliteitsvolle kop koffie. Net omdat wij ons hiervan bewust zijn, bieden we onze klanten al meer dan 10 jaar het beste van wat een koffiemachine op kantoor te bieden heeft. Bij de selectie die we hiervoor maken, nemen we zowel prijs als smaak in overweging. Op die manier bieden wij elke bedrijf of kantoor een koffiemachine op maat van zijn wensen. Zij die nog niet helemaal weten wat hun wensen zijn, bieden we dan weer met plezier deskundig advies bij hun aankoop. Eenmaal de keuze tussen, bijvoorbeeld, espresso-, piston of volautomatische machine gemaakt, geven we onze klanten de keuze tussen kopen, leasen, huren of zelfs betalen voor het reële verbruik.

De koffiemachine die past bij uw bedrijf

Een goede koffiemachine vinden is niet gemakkelijk. Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij het uitzoeken van een perfecte koffiemachine. Er zijn ontelbaar veel koffiemachines om tussen te kiezen, maar wat is het verschil nu eigenlijk? En welke machine past het beste bij uw bedrijf?

Om een zo goed mogelijke keuze te kunnen maken, zijn in onze shop de beste koffiemachines van grote merken te vinden. Zo kunt u kiezen uit Jura koffiemachines, WMF koffiemachines of Animo koffiemachines. Is de keuze toch te groot? Ons team van koffiespecialisten biedt gratis advies voor horeca- en MKB-bedrijven, zodat u altijd met de beste keuze de spreekwoordelijke deur uit gaat.

Nadat er een keuze is gemaakt voor de best passende koffiemachine op het werk, komen wij persoonlijk de koffiemachine bij uw bedrijf langsbrengen. Wij zorgen er dan voor dat de koffiemachine goed is geïnstalleerd en controleren meteen de koffiemolen en –machine zodat u een perfecte kop koffie krijgt voor het personeel als zowel uw relaties. Hebt u een horecabedrijf? Dan bieden wij voor u en uw personeel een speciale Barista Training, zodat u het maximale rendement uit uw investering kunt halen!

Hulp en advies van koffiedeskundigen

Wij bieden elke bedrijf dat wil overgaan tot het plaatsen van een koffiemachine op het werk, gratis advies op maat bij het maken van de beste keuze inzake de gewenste machine zelf, de beste koop- of huurformule en de koffiemelange die de verlangde smaak verschaft. Geïnteresseerden geven we graag meer info over onze lopende acties na een seintje via onze contactpagina of een telefoontje op 0341-268235.

Vrijblijvend advies aanvragen

Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord voor advies en het beantwoorden van uw vragen.

Advies aanvragen

0341-268235