Conti MC Ultima 2 groeps

€ 8.800,00 excl. BTW

Lease prijs v.a. € 169,00


Kleinere voetafdruk - Scherpere lijnen - Schonere materialen

Moderne koffiebars zijn slank, efficiënt en bewust spaarzaam in hun ontwerp. Met zo'n beperkte ruimte was het logisch om elke dimensie van de originele Monte Carlo te nemen en daar kostbare millimeters af te schaven, om de machine in elk opzicht lager en slanker te maken. We zijn erin geslaagd om de machine bijna 30% kleiner te maken zonder dat dit ten koste is gegaan van de prestaties of het vermogen. Als gevolg van het schonere uiterlijk hebben we de machine volledig ingekapseld in duurzame, recycleerbare metalen.

Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en receptenboek in kleur
De Monte Carlo is altijd al het handigste gereedschap voor de barista geweest, maar nu met het intuïtieve TFT-touchdisplay is het maken van kleine aanpassingen nog eenvoudiger geworden. Met een kleurenscherm en herkenbare pictogrammen is het instellen en aanpassen van de programmeerbare functies net zo eenvoudig geworden als het gebruik van een smartphone of tablet. Onze nieuwste toevoeging aan de software is een 'receptenboek' met meerdere pagina's. Hiermee kunt u uw favoriete koffiesoorten en zetverhoudingen vastleggen - en ze snel toegankelijk maken tijdens het serveren zonder dat u post-it-briefjes nodig hebt!

Aanpassing
Net als bij de Monte Carlo, biedt de MC Ultima tal van aangepaste opties. We hebben ons standaard kleurenpalet uitgebreid met 'GREY ALLUMINIUM' om de specifieke ULTIMA kleuren, Graphite Black en Papyrus White, te vergezellen. Door zowel hoogglans als supermatte structuurpanelen te combineren, hebben we meer diepte gecreëerd en het scherpe design geaccentueerd. We zullen ook een aantal op maat gemaakte opties introduceren, zoals RAL poedercoating, op maat gemaakte metalen afwerkingen en een selectie van duurzaam geproduceerde houten accessoires - geen twee Ultima's zullen hetzelfde zijn.
Extra functies
icoon grijze stoom
'Infinite Actuate' stoomhendel - Hiermee heeft de barista een precieze controle over de stoomstroom, waardoor perfect textureren eenvoudig is, zelfs met een reeks gevoelige alternatieve melksoorten.


Aanpasbare stand-by modus - Upload foto's en logo's naar de machine en toon deze aangepaste afbeeldingen wanneer de machine terugkeert naar de stand-by modus na een periode van inactiviteit.


42% grotere kopjesverwarmer - kopjes hoeven niet meer op elkaar gestapeld te worden, waardoor niet alleen minder breuk optreedt, maar de barista ook een beter zicht op de machine heeft en vrijer met de koffiedrinker kan communiceren.


Nieuwe interne lay-out - Door veel van de belangrijkste onderdelen van de machine te verplaatsen, hebben we meer ruimte bespaard en het onderhoud van de machine eenvoudiger en efficiënter gemaakt, waardoor de machine minder lang stilstaat en langer meegaat.

 

Diverse kleuren leverbaar.


Terug

Specificaties en extra's:

Geschikt voor situatie:
Horeca
Geschikt voor aantal medewerkers:
0 - 10, 10 - 20, 20 - 50, 50 of meer
Drankvariaties:
Alleen koffie en thee
Koffievariaties:
Espresso
Espresso macchiato
Ristretto
Cappuccino
Café au Lait
Latte macchiato
Koffie
Koffie verkeerd
Warme melk
Melkschuim
Heet water
Soort koffie:
Verse bonen
Verse melk:
Nee