WMF 950S

€ 2.495,00 excl. BTW

Lease prijs v.a. € 49,00

WMF 950S Leasen of kopen.

Download hier de technische datasheet van de WMF 950s.

product.pdp_downloads_pic
Hoogtepunten van de Wmf 950s
Professionele koffiekwaliteit in een compact design – de nieuwe WMF 950 S is de ideale volautomatische koffiemachine voor kleinere bedrijven, dienstverleners en start-ups die niet zonder het hoogste koffiegenot willen. Met een breed scala aan dranken, eenvoudige bediening en betrouwbare en duurzame prestaties inspireert onze kleinste professionele machine niet alleen zijn eigen team, maar voldoet het ook aan de eisen van uw klanten.


Elke kop een genot 
Met een gemiddelde output van 50 kopjes per dag is de WMF 950 S de ideale oplossing voor bijvoorbeeld kleine kantoren, sportscholen of kapsalons. Kopje voor kopje biedt de machine betrouwbare prestaties en een uitstekende koffiekwaliteit.

Moeiteloze bediening op 7 inch
Het grote aanraakscherm maakt een eenvoudige en intuïtieve bediening mogelijk. Met de beweging van uw hand kan de drankenkaart gemakkelijk worden bekeken. Een espresso als wake-up call of liever een milde latte macchiato? De vooraf ingestelde drankopties helpen bij de beslissing en kunnen worden aangepast aan uw smaak.

Compact ontwerp
In het gebruikelijke hoogwaardige WMF-ontwerp en met perfecte koffiekwaliteit is deze volautomatische koffiemachine met zijn slanke vorm (303 x 528 x 562 mm) ideaal voor ruimtes met weinig ruimte. Bij uitstek geschikt voor kantoren en klantgebieden die ruimtebesparend alles willen bieden wat u van een professionele koffiemachine mag verwachten.

Grote voorraad bonen

De bonencontainer bevat in totaal 750 gram bonen en zorgt zo voor lang en betrouwbaar koffiegenot. Voor snel bijvullen is het bonencompartiment boven de machine gemakkelijk toegankelijk en gemakkelijk verwijder baar voor een betere reiniging.

Het juiste voor elke smaak

Met 21 vooraf ingestelde drankvariaties biedt de WMF 950 S inspiratie en beslissingsondersteuning voor de juiste warme drank. Is het nog niet het perfecte recept voor je favoriete koffie? Alle drankjes kunnen eenvoudig worden aangepast en opgeslagen op basis van individuele voorkeuren in de instellingen.

Eenvoudig schoonmaken met Click+Clean

De WMF 950 S schittert ook met een eenvoudige bediening als het gaat om reiniging. Slechts een korte uitschakelspoeling is elke dag nodig. De machine herinnert betrouwbaar aan de wekelijkse reiniging via het display. Dit is kinderspel dankzij het gepatenteerde Click+Clean-principe: de melkslang wordt eenvoudig aangesloten op de warmwaterafvoer en het reinigingsprogramma wordt gestart op het display. De WMF 950 S is bijzonder eenvoudig te reinigen. Elke dag is slechts een korte uitschakelspoeling nodig. Via het display herinnert de machine u betrouwbaar aan de wekelijkse reiniging. Dit is kinderspel dankzij het gepatenteerde Click+Clean-principe: sluit de melkslang eenvoudig aan op de heetwateruitloop en start het reinigingsprogramma op het display.

SPECIFICATIES:
 Koffiebonen container    750 gram bonen
Vermogen enkele fase 1P/N/E 230V - 2,6 – 2,8 kW
Leeg gewicht 20 kg
Wateraansluiting repareren Optionele uitbreidingsset
Tankversie 1.8L watertank
Afmeting (B x H x D) 303 x 528 x 562 mm
UURLIJKE UITGANG:
Espresso 105 / 135 kopjes*
Café Crème 62 / 75 kopjes*
Cappuccino 105 / 135 kopjes*
Heet water tot 90 kopjes*
* enkele / dubbele dosering volgens DIN 18873-2

Terug

Specificaties en extra's:

Geschikt voor situatie:
Kantoor, Gemeenten, Scholen, Diversen
Geschikt voor aantal medewerkers:
0 - 10, 10 - 20
Drankvariaties:
Met melk variaties
Koffievariaties:
Espresso
Espresso macchiato
Ristretto
Cappuccino
Café au Lait
Latte macchiato
Koffie
Koffie verkeerd
Warme melk
Melkschuim
Heet water
Soort koffie:
Verse bonen
Verse melk:
Ja

Media

Product video