WMF 1300 S

€ 5.455,00 excl. BTW

Lease prijs v.a. € 97,00

De WMF 1300 S

Dit toestel maakt gebruik van beproefde en geteste technologie voor een uitstekende betrouwbaarheid. Gemakkelijk in gebruik en net zo gemakkelijk te onderhouden, beschikt hij over een verscheidenheid aan nieuwe functies en een reeks configuratieopties om aan de behoeften van uw koffiebedrijf te voldoen. Het compacte formaat van de WMF 1300 S zit vol met alle innovatie en precisie engineering die nodig zijn voor de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid die u verwacht van WMF. Hij beschikt over een scala aan functies om aan een breed scala van consumenten voorkeuren. En of uw koffie bedrijf wordt geserveerd of zelfbediening is, het zal u helpen aan uw behoeften te voldoen met robuuste, gebruiksvriendelijke technologie. Er is zelfs de optie om te profiteren van alle voordelen van digitale connectiviteit via het WMF CoffeeConnect platform.

Bekijk hier de brochure van de WMF 1300S 
Bekijk hier de technische details van de WMF 1300S

Intuïtief menusysteem

Intuïtief menusysteem

Het 7-inch kleuren-touchscreen is gemakkelijk te navigeren met intuïtieve gebaren zoals vegen en scrollen. De menu's zijn aan te passen aan uw wensen, bijvoorbeeld voor zelfbediening of bediende locaties, terwijl de Pre-Select toolbar handige opties biedt voor het personeel.

 

 

Lekbak & kopjesstop

Lekbak & kopjesstop

Bescherming tegen overvulling wordt geboden door een vulniveausensor en een aanwezigheidssensor vergrendelt de machine als de lekbak ontbreekt. Een verstelbare kopjesstop zorgt voor een juiste kopjespositionering.

 

 

Tot 3 trechters

Tot 3 trechters

Om uw klanten een aantrekkelijke keuze aan dranken te bieden, is de WMF 1300 S optioneel leverbaar met twee bonencontainers en een poedercontainer. Afsluitbare trechters zijn beschikbaar.

 

 

In hoogte verstelbare uitloop

In hoogte verstelbare uitloop

De drankuitloop kan handmatig op de ideale hoogte voor het gebruikte kopje worden ingesteld, zodat de dranktemperatuur perfect blijft en lelijke melkspatten worden geëlimineerd.

 

 

Schokmixer

Schokmixer

De Choc Mixer belooft eenvoudige bediening en onderhoud dankzij een magnetische vergrendeling die een correcte plaatsing van de mixerkom garandeert. Het is beschermd tegen beschadiging door een geïntegreerde sensor.

 

 

Handmatige invoer van een andere koffiesoort

Handmatige invoer van een andere koffiesoort

Voor meer flexibiliteit kan een extra koffiesoort, zoals cafeïnevrije koffie, worden afgegeven via de handmatige invoer, waardoor uw klanten nog meer keuze hebben.

 
WMF CoffeeConnect als optie.

WMF CoffeeConnect biedt u de mogelijkheid om waardevolle machinegegevens te verzamelen. Waar u ook bent, u heeft op elk moment een overzicht van uw verkoopcijfers en actuele service-informatie. U ontvangt waarschuwingen die u laten weten of uw verbruiksartikelen bijna op zijn of dat er onderhoud nodig is. Bovendien kunt u dankzij het bidirectionele ontwerp van het systeem op maat gemaakte aanbiedingen vanaf uw bureau rechtstreeks naar het display van een geselecteerde machine sturen. De basisfuncties staan ??u gratis ter beschikking. WMF CoffeeConnect verzamelt, analyseert en verwerkt gegevens over uw koffiemachines, waardoor u processen kunt optimaliseren, servicekosten kunt verlagen en uw omzet kunt verhogen.
Beschikbare melk- en stoomsystemen

Beschikbare melk- en stoomsystemen

Met de WMF melk- en stoomsystemen stem je in een mum van tijd koffiecreaties in barista-stijl af op de individuele smaak.

Meer informatie over de melk- en stoomsystemen vindt u hier:


Terug

Specificaties en extra's:

Geschikt voor situatie:
Kantoor, Horeca, Gemeenten, Scholen, Diversen
Geschikt voor aantal medewerkers:
0 - 10, 10 - 20, 20 - 50
Drankvariaties:
Met melk variaties, Alleen koffie en thee
Koffievariaties:
Espresso
Espresso macchiato
Ristretto
Cappuccino
Café au Lait
Latte macchiato
Koffie
Koffie verkeerd
Warme melk
Melkschuim
Heet water
Wiener Melange
Café choco
Chocolademelk
Choco de luxe
Soort koffie:
Verse bonen
Verse melk:
Ja

Media

Product video