Tip : Koffiemachine Leasen

Wilt u een koffiemachine leasen voor uw horecabedrijf ? Er zijn diverse mogelijkheden om een professionele koffiemachine te leasen. Zo bieden wij u de kans om te genieten van een heerlijk kop koffie waarbij u slechts enkele eurocenten betaald voor de lease van de koffiemachine. Hierdoor hoeft u als ondernemer niet veel te investeren om toch een perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato te serveren.

Klik hier om uw lease voorstel te ontvangen.

koffiemachine leasen

Koffiemachine-Leasen

Koffiemachine Kopen of Leasen

Steeds meer horeca ondernemers zien de voordelen in van het leasen van een espressomachine of koffieautomaat t.o.v. het kopen van de koffiemachine. Zo hoeft u niet direct een groot bedrag te reserveren, tenslotte kost een professionele koffiemachine al snel enkele duizenden euro’s. Dit geld kunt u waarschijnlijk nu beter gebruiken of wegzetten als buffer.

Tweedehands Koffiemachine

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een tweedehands koffiemachine, met alle risico’s van dien. Tenslotte zal er wel een reden zijn waarom deze koffiemachine wordt aangeboden. Garantie is meestal verlopen wanneer u de machine gaat kopen en van enige service is al helemaal geen sprake. Al met al is er dus een verhoogd risico, zeker wanneer de koffie een van uw speerpunten zijn en belangrijk is voor uw omzet.

Koffiemachine Leasen Tips

Wanneer u gaat beslissen om een koffiemachine te leasen hebben wij nog enkele tips voor u. Zo raden wij u aan om ten alle tijden te kiezen voor een leverancier die u niet alleen de machine doet leasen maar ook een compleet koffieconcept kan aanbieden. Hierdoor is de betrokkenheid van de leverancier vele malen hoger.

Tevens raad ik u aan om te kiezen voor een koffieleverancier die niet alleen de machine verkoopt en installeert maar ook betrokken is in het proces van de leveringen. Zo doet onze buitendienstzowel de verkoop van de koffiemachines (ook lease van koffiemachines) alsmede ook de leveringen van de koffiebonen en toebehoren. Op deze manier is er veelvuldig contant met de horecaondernemer en kunnen we direct reageren op vragen of opmerkingen.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw horecabedrijf wanneer u de koffiemachine gaat leasen.