14 juni 2018
Prijs koffiemachine Horeca

Prijs koffiemachine Horeca

Er zijn veel misverstanden over de prijs van een koffiemachine voor een horeca bedrijf. In dit artikel leg ik uit waar op u moet letten wanneer u koffiemachine gaat uitkiezen en hoe u let op de prijs hiervan.

Prijs koffiemachine horeca.

Keuze Koffiemachines Horeca

Er zijn ontzettend veel keuzes te maken in het ruime assortiment koffiemachines voor de horeca. Het belangrijkste is de volgende vraag: waaraan moet uw koffiemachine voldoen en waarvoor gaat u de machine voor gebruiken ? Wanneer we antwoorden hebben op deze vragen kunnen we ALTIJD binnen uw budget een professionele koffiemachine vinden voor uw horecazaak.

Wilt u een pistonmachine voor uw barista zodat u een heerlijke Italiaanse espresso of cappuccino kunt maken, eventueel met mooie latte-art zoals hartjes en andere afbeeldingen of….

wilt u een volautomatische koffiemachine zodat elke medewerker een zelfde kopje koffie kan serveren aan uw gasten, zonder moeite?

Onderhoud

Onderhoud aan uw koffiemachine is ook belangrijk; hoevaak moet u het koffieapparaatonderhouden, met welke spullen dient u het onderhoud te doen en – misschien wel het allerbelangrijkste – hoe lang duur het onderhoud ? Al deze vragen zijn voor u belangrijk om een goede afweging te maken voor de juiste koffiemachine in uw horecabedrijf.

Kosten

Nu u een overzicht heeft van de kosten die dagelijks, danwel wekelijks kunnen terugkeren is er nog 1 kostenpost die vaak wordt onderschat; de onderhoudsbeurt door de onderhoudsexpert. Bij een professionele koffiemachine dient u rekening te houden met een regelmatige onderhoudsbeurt door een expert. Afhankelijk van de machine en het gebruik ervan is een minimum van 2 keer onderhoud per jaar redelijk en minimaal te noemen. Informeer naar deze bijkomende kosten !

Koffiemachine Horeca Kopen, Huren of Leasen ?

Er zijn veel mogelijkheden om een professionele koffiemachine in gebruik of bezit te krijgen. De bekendste is natuurlijk kopen en de machine direct op uw balans te plaatsen. U gaat vervolgens afschrijven op de machine en bent meteen eigenaar. De laatste tijd kiezen steeds meer horeca ondernemers ervoor om een koffiemachine te huren of leasen. De bedragen worden zo veel kleiner en worden per maand berekend zodat u niet in 1 keer een hoog bedrag voor de machine hoeft te betalen.

Koffiemachines Keuze

Zo ziet u maar dat er veel keuzes zijn om een mooie en professionele koffiemachine in uw zaak te krijgen. Om een goed advies te kunnen geven willen wij graag op locatie komen kijken in uw horecabedrijf zodat we goed inzicht kunnen krijgen van uw plannen en wensen. Dit gesprek is uiteraard gratis waarbij u altijd wordt voorzien van tips over meer omzet met goede koffie. Zo maakt u ook kans op een proefplaatsing van een koffiemachine.

Vul hier uw gegevens in & ontvang een vrijblijvende aanbieding !

Terug