30 november 2017
Koffiemachine op het werk aanbieding

Koffiemachine op het werk aanbieding

Bent u op zoek naar een koffiemachine op het werk voor een perfecte kop koffie ? Dan heeft u geluk want dit is uw kans om gebruik te maken van deze unieke aanbieding Koffiemachine op het werk!

A Tazza koffiegroothandel biedt u deze unieke kans om een complete Jura ™ Espressomachine  te huren vanaf € 79,00 per maand.

918

Koffie op kantoor

Goed voor de productiviteit: lekkere koffie op kantoor

Het eerste wat mensen doen zodra zij op kantoor komen, is opstarten met een kop koffie. Het is een ritueel waarbij het weekend wordt doorgesproken met collega’s, maar ook de dag vast wordt doorgenomen. Op informele wijze en onder het genot van koffie op kantoor worden zo vaak al actiepunten verdeeld of problemen opgelost, zodat het begin van de dag al soepel verloopt. Aan de andere kant is koffie ook vaak het eerste dat men aangeboden krijgt wanneer men een afspraak heeft op een bedrijf. Deze koffie is een belangrijk onderdeel van het gezicht van een bedrijf. Dan is het toch ook wel heel fijn wanneer de koffie op kantoor echt lekkere koffie is.Jura Professioneel

Koffiemachine op het werk
Een goede koffiemachine op kantoor biedt iedere werknemer een heerlijke kop koffie om er weer tegen aan te kunnen. Motiveer het personeel eens met een echte koffiemachine van horecaniveau. Verse koffie en het maken van cappuccino met echte melk (veel gezonder dan poedermelk) behoren tot de mogelijkheden van deze machines. Bovendien hoeft het personeel geen opleiding tot barista te hebben gevolgd om een perfecte kop koffie op kantoor te zetten: de volautomaat koffiemachine zorgt ervoor dat iedere kop koffie perfect en van hoge kwaliteit is. Want het gaat natuurlijk om een echte JURA of ANIMO machine echte topmerken van A Tazza. Zoals een ieder weet zijn dit de beste koffiemachines voor de horeca en voor het MKB. Dat wordt puur genieten van heerlijke koffie.

Professionele koffiemachines voor kantoor
Heerlijke koffie op kantoor is voor iedereen binnen handbereik als er maar een goede koffiemachine aanwezig is. Bijvoorbeeld in iedere vergaderzaal te plaatsen of op een vaste plaats op de afdeling. Vooral de JURA Professioneel en ANIMO Optibean 3 zijn hiervoor uitermate geschikt. Deze koffiemachines bieden meer dan alleen een kopje espresso. Deze zeer gebruiksvriendelijke koffiemachines bieden meerdere koffiespecialiteiten, zelfs met verse melk. Dat wordt genieten van een heerlijke café latte of cappuccino met echte melk. Bij de ANIMO is het zelfs mogelijk om een optie met warme chocolademelk op te nemen. Zo geniet iedereen elke keer weer van een heerlijk vers kopje koffie. Uiteraard bieden wij onderhoud en advies, zodat de koffiemachine altijd een heerlijke bak koffie op kantoor geeft. Zo komen wij iedere twee weken langs om gratis controles uit te voeren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarom bieden wij ook totaalconcepten met serviesgoed in bruikleen. Daar wordt de koffie nog lekkerder – en professioneler – van. Het is met deze koffiemachines ook heel eenvoudig om meerdere kopjes koffie tegelijk te zetten. Kan men voor de collega’s of een gast direct ook een lekkere kop koffie meenemen.

Ook deze duurzame animo koffiemachines voor op het werk voor maar € 79,00 per maand

optibean-3-nieuw

ContactVoor een uitgebreid GRATIS advies neem dan even contact met ons op via telefoonnummer: 0341-268235. of stuur een mail naar Info@koffiemachinehoreca.nl Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 – 18.00 uur.

Terug