Costadoro Arabica

€ 22,95 excl. BTW

Costadoro arabica 100%

Is 1 van onze topblends. Door haar zachte en kruidige smaak wordt deze koffie als zeer prettig ervaren. Masterclub koffie is een 100% arabicablend met bonen afkomstig uit Brasiliè, Guatemala, Honduras,  Costarica en Ethiopiè. In de blend komen tonen van cacao, hazelnoot, ananas en rabarber naar voren. Het cafeïnegehalte is met 1,3% zeer laag te noemen.

Aanbevolen voor espressomachines met een niet te hoge temperatuur

Zeer geschikt voor zowel espresso, cappuccino, alsook café Creme.

Costadoro Arabica-blend: onmiskenbaar

Sensorische analyse: Een mix van hoge kwaliteit, versterkt door een sterke bloemengeur met tonen van kruiden, Costadoro Arabica is licht zuur, zoals typerend is voor deze variëteit, die in combinatie met zeer lage niveaus van bitterheid zorgt voor een aangename espresso, zelfs zonder suiker.

Kenmerken van de 100% Arabica-blend

De Costadoro Arabica-blend is exclusief gemaakt van zorgvuldig geselecteerde Arabica uit Zuid-Amerika en Ethiopië. Nadat ze zorgvuldig zijn geselecteerd, worden de beste bonen geroosterd en vervolgens gemengd om de kwaliteiten van elke afzonderlijke oorsprong te behouden. Het is deze variëteit van single-origins die verantwoordelijk is voor het dominante aroma van specerijen, evenals die van cacao, hazelnoot, ananas en rabarber en geuren van bloemen en toast.

De single-origin koffie

Honduras | Brasiliè | Guatemala | Honduras, | Costarica | Ethiopiè

De single origin koffie


Terug

Specificaties en extra's: