Izzo Valchiria 2 groeps

€ 7.200,00 € 5.350,00 excl. BTW

Lease prijs v.a. € 87,00

Izzo is er trots op u het nieuwste model van professionele espressomachines te presenteren: de nieuwe Izzo MyWay VALCHIRIA. Het is een manueel te bedienen espressomachine die garant staat voor een espressokoffie-extractie die de Napolitaanse traditie in ere houdt.


Met zijn innovatieve design gaat Valchiria over de klassieke en traditionele lijnen van de hedendaagse commerciële machines heen. Volledig gemaakt van gepolijst roestvrij staal met afgeronde hoeken, is de Valchiria beschikbaar in verschillende versies, variërend van 1 tot 5 groeps. De machine is verrijkt met de nieuwe en exclusieve kopjesverwarmer die de prestaties van de machine verbetert en het mogelijk maakt de kopjes te verwarmen.

^De druk in de ketel wordt geregeld door een elektronisch PID systeem, dat de controle en precisie van het temperatuurbeheer van de ketel garandeert met een speling van maximaal +-1 graad Celsius. De bediener kan de keteltemperatuur die op het display wordt aangegeven altijd controleren.

Uitgerust met anti-verbranding water- en stoom pijpjes gemaakt van roestvrij staal, een nieuwe schakelaar waarmee het vermogen aan te passen is, een elektronische controle-eenheid voor automatisch niveau van het water en het externe element met de veiligheidsschakelaar is de Valchiria een topmachine. De Valchiria is ook beschikbaar in de versie met LPG of aardgas installatie.

Groepen:

Boiler/Verwarmingselement 

1 groeps:       5 lt/1750 W

2 Groeps:      12 lt/3500 W – 1200 W minder vermogen

3 Groeps:      18 lt/4500 W – 1500 W minder vermogen

4 Groeps:      24 lt/6000 W – 2000 W minder vermogen

5 Groeps:      30 lt/6000 W – 2000 W minder vermogen

^Zelfs als er een storing is met de niveauregelaar of de magneetklep, blijft de machine werken dankzij de mogelijkheid om het water handmatig bij de vullen.

Drukregeling: Instelbare drukschakelaar voor de regeling van de keteldruk en manometer op het frontpaneel van de machine.
Waterpeilcontrole: Elektronische regeleenheid voor de automatische regeling van het waterpeil in de ketel en niveau-indicator op het frontpaneel van de machine.
Stoom- en waterstaafjes: Stoom- en waterstaafjes volledig gemaakt van anti-verbranding geïsoleerd roestvrij staal voor een betere hantering en reiniging.
Veiligheid Gecertificeerd veiligheidsventiel. Extern element voor de veiligheidsschakelaar. Driewegklep voor het handmatig vullen van water in geval van afwijkingen.
Kopjeswarmer: Ingebouwde kopjeswarmer die de prestaties van de machine verbetert en de kopjes verwarmt met stoom of in een waterbad dankzij stoom diffusors, Uitgerust met een mechanisme die draait op het motto "altijd vol" en een aftapkraan om het vullen en reinigen te vergemakkelijken.


^Automatische pre-infusiefunctie: Automatische doseerunit met 6-knops drukknoppaneel voor enkele en/of dubbele koffieafgifte, met vooraf ingestelde korte en lange afgifte, en een extra reinigingsfunctie voor het spoelen van de afgifte-unit. 

Schakelaar: Nieuwe schakelaar met 3 standen: uit - aan - lager vermogen (behalve voor de versie met 1 groep).

Accessoires: Een- en tweeweg tampers.
Optioneel LPG of aardgas installatie. Draaipomp voor de watertoevoer in de ketel.

Technische parameters:

Leveringsgroepen: 2 groepen
Spanning / Frequentie: 220-240V 380V / 50-60Hz
Vermogen: 3500 / 1200 (lager vermogen) watt
Inhoud ketel: 12 liter
Breedte: 820 mm
Diepte: 560 mm
Hoogte: 830 mm
Netto gewicht: 70 kgTerug

Specificaties en extra's:

Geschikt voor situatie:
Horeca
Geschikt voor aantal medewerkers:
0 - 10, 10 - 20, 20 - 50, 50 of meer
Drankvariaties:
Met melk variaties, Alleen koffie en thee
Koffievariaties:
Espresso
Espresso macchiato
Ristretto
Cappuccino
Café au Lait
Latte macchiato
Koffie
Koffie verkeerd
Warme melk
Melkschuim
Heet water
Wiener Melange
Café choco
Chocolademelk
Choco de luxe
Soort koffie:
Verse bonen
Verse melk:
Ja

Media

Product video