Facil FE41 & FE61

 

 

Specificaties FE41 Facil

Specificaties Fe61 Facil

 

 

Het verschil tussen deze twee machines is de capaciteit. De Facil Fe61 kan 100 kopjes koffie meer produceren. Ook is de mogelijkheid met meer dranken, dit zijn er namelijk 32. De fe61 zit aangesloten op de vaste wateraansluiting waar de FE41 ook zonder vaste water aansluiting kan en een 4 liter water tank heeft.

Alle twee de machines beschikken over een mooi touchscreen waarmee de drank kan worden aangeklikt. Het vermogen van de FE41 ligt op 2900W en de FE61 op 2000W 

Specificaties FE41

Dagelijkse capaciteit 200 kopjes  
Afmeting koffie- uitgifte 80-180 mm
Afmetingen 34cm x 55 cm x 62 cm (bxdxh)
Bedieningspaneel 10.1 Inch touchscreen
Inhoud instant hopper Chocopoeder 2KG of melk poeder 1,2 Kg
Inhoud lekbak 1,5 liter
Dranken 24 dranken te programmeren
Gewicht 26,5 KG
Inhoud afvalbak 80 stuks (o.b.v. 10 gram koffie)
Inhoud bonenhopper 1,5 KG
Inhoud watertank 4 liter
Vaste water aansluiting vaste water aansluiting
Vermogen 2900W
verwarming 2 boilers 2 pompen
Zetgroep metaal 7 tot 21 gram

Een goede kop koffie kan wonderen verrichten, en ook een goede koffiemachine is daarbij nodig. Opzoek naar een koffiemachine die aan de juiste eisen voldoet, dan is de Facil Fe41 perfect voor op kantoren, bakkerijen, cafés, restaurants, hotels, kantoren etc..

De Facil Fe41 heet geavanceerde functies, makkelijk in gebruik, en een stijlvol design. De machine zorgt ervoor dat iedere koffie liefhebber op kantoor de perfecte kop koffie kan zetten. De mogelijkheden van deze koffiemachine zijn ontzettend groot. De machine kan tot 24 verschillende dranken uitgeven. De capaciteit van de machine is tot wel 200 kopjes per dag. Perfect voor bedrijven die nog opzoek zijn naar een goede koffiemachine voor op het werk.

Koffie zet mogelijkheden 
Ook heeft de Facil Fe41 ontzettend veel zet mogelijkheden. De gebruikers kunnen genieten van een breed assortiment aan koffievariaties, een heerlijke espresso om aan het begin van de dag nog even goed wakker te worden, of toch liever een lekkere latte macchiato het kan allemaal met één druk op de knop.

Mogelijkheden van de machine
Het fijne van de machine is  dat alles aanpasbaar is. De machine bied de mogelijkheid om de maalgraad aan te passen en de water hoeveelheid. Door deze mogelijkheid kun je de smaak en sterkte van de kop koffie naar eigen smaak afstellen. De machine is ook uitgerust met een geautomatiseerd melk systeem, met één druk op de knop ontvangt u romig en zacht melkschuim. Dit zorgt ervoor dat u moeiteloos kunt genieten van een heerlijke latte macchiato of een cappuccino. Ook beschikt de Machine over een groot water reservoir van 4L. Dit zorgt ervoor dat het niet constant moet worden bijgevuld. Ook de lekbak van de van de machine is 1,5L

Bedieningspaneel
De machine heeft een eenvoudig bedieningspaneel wat gebruik ontzettend makkelijk maakt. De Facil is uitgerust met een touchscreen bedieningspaneel van 10.1 inch. Op het beeldscherm zijn duidelijke symbolen zichtbaar hiermee kunnen de gewenste instellingen worden aangebracht.

Onderhoud van de machine
De machines moet dagelijks onderhouden worden. De Machine zal aangeven wanneer het tijd is om het schoon te maken. Denk aan het legen van de afval bak. De afval bak kan het afval van 80 kopjes koffie tot zich nemen tot het vol zit. Er zijn verschillende video’s beschikbaar op het internet waarbij wordt laten zien hoe de verschillende onderdelen van de machine schoon te maken. Ook zit er een handleiding bij de machines die u hierbij ondersteunen.  

Accessoires
Er zijn een extra aantal accessoires die het gemak van de machine optimaal maken. Denk bijvoorbeeld aan de melkkoelkast. De koelkast heeft een inhoud van 4,5L die ervoor zorgt dat de melk goed gekoeld blijft. Ook is er een koppenwarmer beschikbaar die ervoor zorgt dat de kopjes warm worden voor gebruik zodat de koffie niet zo snel zal afkoelen.

Specificaties FE61

Dagelijkse capaciteit 300 kopjes  
Afmeting koffie uitgifte 93-160 mm
Afmetingen 37cm x 55.5cm x 64.5 cm (bxdxh)
Bedieningspaneel 10.1 inch touchscreen
Inhoud Instant hopper 2 x 1,5L + 1x 2L
Inhoud Lekbak 4 Liter
Dranken 32 Dranken te programmeren
Gewicht 37KG
Inhoud afvalbak 80 stuks (o.b.v. 10 gram koffie)
Inhoud bonenhopper 1,2 KG
Inhoud watertank De koffiemachine werkt op een vaste water aansluiting
Vaste water aansluiting vaste water aansluiting
Vermogen 2000W
verwarming 2 boilers 2 pompen
Zetgroep metaal 7 tot 21 gram

Met de alle functies van de Facil biedt de Fe61 de perfecte koffiemachine de perfecte combinatie van functionaliteit gebruiksgemak en stijl voor bedrijven die hun koffie ervaring willen verbeteren.

Terug