Koffiemachine Horeca - Koffiemachines
* GRATIS Advies voor Horecabedrijven & MKB Bedrijven *

Op werkdagen Bereikbaar

9.00 tot 18.00 uur

0341-268235


Koffiemachine Horeca

Koffiemachine Horeca

Een koffiemachine kopen voor uw horecabedrijf is misschien wel de belangrijkste beslissing die u gaat maken in de komende tijd. Er zullen veel vragen zijn die u zich gaat stellen. Want waar moet een koffiemachine aan voldoen wanneer u de beslissing gaat maken ?

Is de prijs van de machine het belangrijkste ? Of wilt u een goede keuze maken tussen een piston machine of een volautomaat. Oftewel wilt u liever ambachtelijk te werk gaan zoals koffie maken is bedoeld of wenst u liever dat iedereen dezelfde koffie kan serveren aan uw gasten zonder training?

Van welk merk moet het koffieapparaat zijn, of is dat onderschikt aan de kwaliteit?

Hoeveel kopjes koffie gaat u gemiddeld per dag, per week, per uur zetten ? Met welke snelheid wilt u werken en welk aanbod wilt doen aan uw gasten ?

Koffiemachine kiezen voor uw horecabedrijf

Om een goede keuze te kunnen maken hebben wij voor u een voordelig voorstel: in 1 gesprek wordt u alles duidelijk uitgelegd door onze deskundige koffiemachine experts. Zij hebben een achtergrond in de horeca en dat biedt een groot voordeel voor u.

Vanuit ons groot assortiment koffiemachines is het gemakkelijk kiezen want we werken volgens een stappenplan die altijd voor de beste keuze zorgt. Vervolgens gaan we kijken welke koffiemachines de beste keuze zijn zodat het aanbod wordt beperkt en wordt toegespitst op uw wensen en eisen.

Koffiemachine kopen, huurkoop of leasen

Vervolgens gaan we samen kijken naar de mogelijkheden om uw nieuwe koffiemachine te plaatsen en welke voorwaarden het beste zijn voor uw horecabedrijf. Zo kan het zijn dat u liever koopt en de machine meteen in eigendom heeft of wilt u toch liever per kopje afrekenen danwel een maandelijks bedrag betalen voor het gebruik van de professionele koffiemachine? Wij kunnen u dit allemaal aanbieden zodat er altijd een perfecte keuze bij zit voor uw onderneming.

Koffiemachine levering

Indien u wenst leveren wij de koffiemachine met een training voor u en uw personeelsleden zodat u snel meer koffieomzet zult gaan realiseren. Naast de uitleg van de machine voor een perfecte kop koffie of cappuccino is het ook belangrijk om te weten wat en wanneer het onderhoud moet gebeuren.

Zo ziet u maar weer; A Tazza Koffie en Thee is voor u de beste partner om een professionele koffiemachine te kiezen voor uw horecabedrijf. Wij leveren koffiemachines voor de horeca in Nederland en Vlaanderen.

Neem daarom vandaag contact op met 0341-268235