Koffiemachine Horeca - Koffiemachines
* GRATIS Advies voor Horecabedrijven & MKB Bedrijven *

Op werkdagen Bereikbaar

9.00 tot 18.00 uur

0341-268235


Tweedehands Koffiemachine

Tweedehands Koffiemachine

Bent u op zoek naar een professionele koffiemachine die al gebruikt is ? Wij hebben een sterk wisselende voorraad van tweedehands koffiemachines voor de horeca of in de winkel / op het werk.

De gebruikte koffiemachines worden door ons ingenomen wanneer wij een nieuwe koffiemachine leveren bij onze klanten en worden door de technische dienst gecontroleerd op gebreken. Wanneer blijkt dat de machine nog goed bruikbaar is wordt deze aangeboden voor een zeer vriendelijke prijs en gunstige voorwaarden.

Tweedehand Koffiemachine Horeca Kopen

Tweedehand Koffiemachine Horeca Kopen

Wenst op de hoogte te blijven van het aanbod tweedehands koffiemachines? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer - mobiel (verplicht)

Onderwerp

Uw Vragen

Aanbod Gebruikte Koffiemachines

Het aanbod van de gebuikte koffiemachines varieert wekelijks en daarom kunnen we geen actueel aanbod op internet plaatsen. De tweedehands koffiemachines komen uit horecazaken zoals: cafe, eetcafe, restaurant, partycentrum, snackbar, hotel, gemeenschapshuis. Ook is het mogelijk dat de machines komen uit MKB bedrijven zoals kantoren of winkels.

Onze koffiemachines, nieuw of gebruikt, worden altijd geleverd met garantie en zekerheid zodat u een goede kop koffie kunt serveren die smaakt !

Bel: 0341-268235