Koffiemachine Horeca - Koffiemachines
* GRATIS Advies voor Horecabedrijven & MKB Bedrijven *

Op werkdagen Bereikbaar

9.00 tot 18.00 uur

0341-268235


Horeca Koffiemachine

Horeca Koffiemachine

Een horeca koffiemachine kopen is niet uw alledaagse werk en omdat er meestal is er een investeringen bedrag mee. Dit zijn genoeg redenen om u goed te laten informeren over de mogelijkheden voor het aanschaffen van een horeca koffiemachine. Ik schrijf hier bewust ‘aanschaffen’ in plaats van kopen want er zijn zoveel meer mogelijkheden zoals huurkoop, huren, of zelfs leasen van een koffiemachine. Zo bieden wij voor iedere horeca ondernemer een geschikte en passende oplossing aan voor de koffiemachine.

Horeca Koffiemachine

Horeca Koffiemachine

Horeca Koffiemachine Kopen

Zoals gezegd zijn er veel meer mogelijkheden dan kopen van een koffiemachine. Als grootverbruiker van koffie bent u ook verzekerd van een uitstekende service wanneer u een koffiemachine bij ons aanschaft. Zo heeft u alles bij 1 contactpersoon en dat is wel zo handig voor u. Een koffiemachine moet voor u een machine zijn die omzet oplevert en niet hoofdzorgen, toch ?

Horeca Koffiemachine Leasen

Het leasen van een koffiemachine wordt steeds vaker gedaan in de horeca en waarom ook niet? Je bent verzekerd van een professionele koffiemachine zonder de hoge aanschafskosten. De investering betaalt u, verdeeld over de maanden van het gebruik, waarbij meestal ook afspraken worden gemaakt voor het onderhoud. U krijgt dus een veel kleiner maandbedrag in plaats van het aankoopbedrag in 1 keer af te rekenen, dit is weer gunstig voor uw cashflow en biedt meer zekerheid.

Horeca Koffiemachine Huurkoop

Ook bestaat er de mogelijkheid om de horeca koffiemachine te leasen. Wederom wordt er dan een maandbedrag afgesproken zodat de betaling wordt verdeeld over de maanden in plaats van betaling in 1 keer.

Er zijn dus verschillende mogelijkheden voor het aanschaffen van een horeca koffiemachine zodat er altijd een juiste keuze voor u bij zit. Informeer naar de mogelijkheden van uw specifieke situatie en bel met 0341-268235 om te zien welke koffiemachine het beste bij uw horeca zaak past.