Koffiemachine Horeca - Koffiemachines
* GRATIS Advies voor Horecabedrijven & MKB Bedrijven *

Op werkdagen Bereikbaar

9.00 tot 18.00 uur

0341-268235


Espressomachine Horeca

Espressomachine Horeca

Wanneer u op zoek gaat naar een professionele Espressomachine voor uw horeca bedrijf zult u verbaasd zijn over het grote en ruime aanbod. Zo heeft elk koffiemachinemerk wel een lijn met espressomachines voor de horeca echter is het maken van een espressomachine voor de horeca 1 ding, maar hoe zit het met onderhoud en service van deze koffieapparaten ?

Espressomachine Horeca Kiezen

Om een juiste keuze te maken voor een espressomachine moet u zich goed laten voorlichten over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de machine en de leverancier. Het verkopen van een esppressomachine is 1 ding, het onderhouden en service verlenen blijkt toch weer moeilijker te zijn is gebleken. Gelukkig kunt u bij ons alles-in-een krijgen; machine, onderhoud, service en levering van koffiebonen en toebehoren.

Horeca Espressomachine Kopen

Zoals gezegd is een koffiemachine snel gekocht echter wijzen wij onze cliƫnten op onze service;

  • periodieke levering van de producten zoals koffiebonen, suiker, melk en toebehoren
  • periodieke onderhoudsservice tijdens levering
  • halfjaarlijkse onderhoudsbeurt
  • scholing en training personeel
  • tips en advies voor verhoging van koffieomzet

Daarom vinden wij dat het kopen van een espressomachine voor uw horecabedrijf slechts een start is van onze samenwerking in plaats van een afronding van het verkoopgesprek. De relatie tussen u als afnemer en ons als uw koffie-expert en leverancier gaat dan pas echt beginnen.

Professionele Espressomachine Horeca

Wij bieden een ruime keuze uit het grote assortiment van Professionele Espressomachines voor de Horeca. Geheel afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen wij u een mooi voorstel doen met verschillende merken, ondersteund door een deskundig advies en begeleid met professioneel onderhoud. Op deze manier weet u zich verzekerd te zijn van een juiste keuze en team van professionals dat achter u staat, 7 dagen per week !

Bel nu voor een vrijblijvend gesprek over Espressomachine voor uw horecabedrijf en laat u zich verbazen over de mogelijkheden: 0341-268235