Koffiemachine Horeca - Koffiemachines
* GRATIS Advies voor Horecabedrijven & MKB Bedrijven *

Op werkdagen Bereikbaar

9.00 tot 18.00 uur

0341-268235


Koffiemachine op het werk

Begin uw dag altijd met de lekkerste koffie

De beste keuze voor het beste begin van de dag

Een lekkere bak koffie op het werk is misschien wel een van de belangrijkste manieren om de werkdag goed te beginnen. Misschien belangrijker is wel de kwaliteit van de koffie en de koffiemachine op het werk. Veel bedrijven proberen te besparen op koffiemachines door de goedkoopst mogelijke machine op hun kantoor te plaatsen. Maar is dat wel zo slim? Wist u namelijk dat er veel verschil zit in de kwaliteit de koffie, afhankelijk van de manier waarop deze wordt gebrand? Wij bij A Tazza snappen maar al te goed dat de kwaliteit van de koffie er toe doet. Daarom bieden wij bij A Tazza niet alleen professionele koffiemachines voor op het werk, zoals WMF , Animo en Jura koffiemachines aan. En daar hoort de koffie van Costadoro van de hoogste kwaliteit bij, wij zorgen ook dat uw koffiemachine op orde blijft. Benieuwd wat wij u allemaal bieden? Lees het hieronder.

 

De koffiemachine op het werk die past bij uw bedrijf

Een goede koffiemachine vinden is niet gemakkelijk. Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij het uitzoeken van een perfecte koffiemachine. Er zijn ontelbaar veel koffiemachines om tussen te kiezen, maar wat is het verschil nu eigenlijk? En welke machine past het beste bij uw bedrijf?

Om een zo goed mogelijke keuze te kunnen maken, zijn in onze shop de beste koffiemachines van grote merken te vinden. Zo kunt u kiezen uit Jura koffiemachines, WMF koffiemachines of Animo koffiemachines. Is de keuze toch te groot? Ons team van koffiespecialisten biedt gratis advies voor horeca- en MKB-bedrijven, zodat u altijd met de beste keuze de spreekwoordelijke deur uit gaat.

 

Koffie van versgemalen bonen

Het maakt niet uit of u nu kiest voor de Jura koffiemachines, of de Animo koffiemachines, ook de kwaliteit van de koffie is belangrijk. Gelukkig werken wij nauw samen met koffie Costadoro, een Italiaans bedrijf dat échte Italiaanse koffie aanlevert. Koffie Costadoro heeft maar liefst 125 jaar ervaring in de koffiebranche en serveert hun koffie in 40 landen wereldwijd. Wij zijn dan ook erg trots te mogen samenwerken met deze grootheid in de koffiebranche. Door een groot aanbod aan koffiebonen, heeft koffie Costadoro altijd de koffie die bij ieder van uw personeel past.

 

Hulp en advies van deskundigen

Nadat er een keuze is gemaakt voor de best passende koffiemachine op het werk, komen wij persoonlijk de koffiemachine bij uw bedrijf langsbrengen. Wij zorgen er dan voor dat de koffiemachine goed is geïnstalleerd en controleren meteen de koffiemolen en –machine zodat u een perfecte kop koffie krijgt voor het personeel als zowel uw relaties. Hebt u een horeca-bedrijf? Dan bieden wij voor u en uw personeel een speciale Barista Training, zodat u het maximale rendement uit uw investering kunt halen!

Bent u benieuwd wat A Tazza kan betekenen voor uw bedrijf? Neemt u dan vooral contact met ons op. Wij zijn op werkdagen voor u bereikbaar van 9.00u tot 18.00u op 0341-268235.