Koffiemachine Horeca - Koffiemachines
* GRATIS Advies voor Horecabedrijven & MKB Bedrijven *

Op werkdagen Bereikbaar

9.00 tot 18.00 uur

0341-268235


Koffiemachine op het werk

Een koffiemachine op het werk, uw garantie voor betere prestaties
Een koffiemachine op het werk bevordert de productiviteit.
De voordelen van een koffiemachine op het werk zijn onschatbaar.
Koffie verhoogt prestaties.
De cafeïne in koffie bezorgt de gebruiker een hoger energieniveau, maakt hem of haar alerter en scherpt bovendien het concentratievermogen. Bovendien bevordert koffie op langere termijn de geheugenfunctie en verbetert het in sommige gevallen zelfs fysieke prestaties.
Koffie als teambuilding.
Er is haast geen werknemer te vinden die niet houdt van zijn dagelijkse kopje koffie. Het mag dan ook geen wonder heten dat bedrijven die hun personeel verwennen met een koffiemachine op het werk hoog scoren op de tevredenheidsladder. Daarnaast is de koffiehoek in veel bedrijven ook de plaats bij uitstek voor informele contacten, die niet enkel op hun beurt de teamgeest bevorderen maar waarbij ook frequent professionele informatie wordt uitgewisseld.
Jura Professioneel

Jura Professioneel : koffiemachine op het werk

Een koffiemachine op het werk = kwaliteit op overschot
Alle beschreven voordelen zijn vooral van toepassing bij het nuttigen van een lekkere, kwaliteitsvolle kop koffie. Net omdat wij ons hiervan bewust zijn, bieden we onze klanten al meer dan 10 jaar het beste van wat een koffiemachine op kantoor te bieden heeft. Bij de selectie die we hiervoor maken, nemen we zowel prijs als smaak in overweging. Op die manier bieden wij elke bedrijf of kantoor een koffiemachine op maat van zijn wensen. Zij die nog niet helemaal weten wat hun wensen zijn, bieden we dan weer met plezier deskundig advies bij hun aankoop. Eenmaal de keuze tussen, bijvoorbeeld, espresso-, piston of volautomatische machine gemaakt, geven we onze klanten de keuze tussen kopen, leasen, huren of zelfs betalen voor het reële verbruik.
Kwaliteit wordt echter niet enkel bepaald door het type koffiemachine op kantoor, ook de koffie zelf speelt een belangrijke rol. Daarom verdelen wij enkel koffie van de bekende Turijnse brander koffie Costadoro, aangevuld met bonen die ons eigen label dragen. Beide koffiemerken ontvingen al diverse onderscheidingen en keurmerken en werden expliciet benoemd tot “de beste bonen voor een espresso en cappuccino”.

Een koffiemachine voor elk bedrijf
Wij bieden elke bedrijf dat wil overgaan tot het plaatsen van een koffiemachine op kantoor, gratis advies op maat bij het maken van de beste keuze inzake de gewenste machine zelf, de beste koop- of huurformule en de koffiemelange die de verlangde smaak verschaft. Geïnteresseerden geven we graag meer info over onze lopende acties na een seintje via onze contactpagina of een telefoontje op 0341-268235.

One Response so far.

  1. […] Koffiemachine op het werk Een goede koffiemachine op kantoor biedt iedere werknemer een heerlijke kop koffie om er weer tegen aan te kunnen. Motiveer het personeel eens met een echte koffiemachine van horecaniveau. Verse koffie en het maken van cappuccino met echte melk (veel gezonder dan poedermelk) behoren tot de mogelijkheden van deze machines. Bovendien hoeft het personeel geen opleiding tot barista te hebben gevolgd om een perfecte kop koffie op kantoor te zetten: de volautomaat koffiemachine zorgt ervoor dat iedere kop koffie perfect en van hoge kwaliteit is. Want het gaat natuurlijk om een echte JURA of ANIMO machine echte topmerken van A Tazza. Zoals een ieder weet zijn dit de beste koffiemachines voor de horeca en voor het MKB. Dat wordt puur genieten van heerlijke koffie. […]