Koffiemachine Horeca - Koffiemachines
* GRATIS Advies voor Horecabedrijven & MKB Bedrijven *

Op werkdagen Bereikbaar

9.00 tot 18.00 uur

0341-268235


Italiaanse Koffie

Italiaanse Koffie

A Tazza is de trotse importeur van – waarschijnlijk – de beste Italiaanse koffie. Dit is niet wat wij alleen zeggen maar ook de onafhankelijke professionals uit Italië zelf want elke 2 jaren vind in Trieste een onafhankelijke proeverij plaats. Deze proeverij wijst uit welke koffie de beste Italiaanse koffie is. Nu is het goed om te weten dat de deelnemers aan deze proeverij Italiaanse koffie-experts zijn en dat de proeverij een zgn. ‘blindproeverij’ is. Dit betekent zoveel als dat de jury niet weet welke koffie zij proeven terwijl ze deze beoordelen.

Italiaanse Koffie - Costadoro Koffie

Italiaanse Koffie – Costadoro Koffie

Costadoro Koffie

Costadoro Koffie is al 3 keer (!) op rij uitgekozen tot de meest smaakvolle koffie. Dit is ongekend en heeft gezorgd voor een bevestiging van de kwaliteit van de Costadoro koffie. Deze prestatie is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven in de Italiaanse koffiewereld en ook collega branderijen hebben erkend dat deze prestatie uitzonderlijk is en de naam Costadoro verdient eer aan doet.

Italiaanse Koffie voor uw Bedrijf

Wanneer u ook graag deze Italiaanse koffie wilt serveren heeft u nu de mogelijkheid omdat wij graag u – en uw klanten – willen laten kennismaken met deze top Italiaanse Koffie. Indien u een bedrijf heeft zoals een horecabedrijf, dan is het goed om te weten dat wij een totaal concept kunnen aanbieden. Het grote voordeel hiervan is dat wij u volledig gaan ‘ontzorgen’. Zo komen wij op regelmatige basis u de ingrediënten zoals koffiebonen, thee, suikers, melk-smaakversterkers, etc leveren en kijken dan meteen naar de afstellingen van de machine en molen. Hierdoor blijft het apparatuur altijd up-to-date en bent u gegarandeerd van een hoge kwaliteit koffie presentatie.

Training Barista

Wanneer er behoefte is voor een barista-training voor u en uw personeelsleden kunnen wij dit ook aanbieden. Wij weten dat een goede presentatie van Italiaanse koffie bijdraagt aan de beleving en zorgt voor een verhoging van koffie-omzet.

Neem nu contact op en vraag naar de mogelijkheden voor uw horecabedrijf: 0341-268235