Koffiemachine Horeca - Koffiemachines
* GRATIS Advies voor Horecabedrijven & MKB Bedrijven *

Op werkdagen Bereikbaar

9.00 tot 18.00 uur

0341-268235


Koffiegroothandel Harderwijk

Koffiegroothandel Harderwijk

Wist u dat er in Harderwijk al vele jaren een groothandel zit voor koffie en thee ? A Tazza koffie- en thee groothandel levert aan de horeca en MKB winkels en kantoren. Zo hebben wij een uniek aanbod van Italiaanse koffie (verse bonen) en prachtige machines voor een perfecte kop koffie.

Amersfoort – Apeldoorn – Zwolle

Ideaal gelegen in de driehoek Amersfoort – Apeldoorn – Zwolle ligt de koffiegroothandel in Harderwijk. Van hieruit zijn onze koffiespecialisten dagelijks bezig om de klanten en hun gasten te ontzorgen. Met een ideale combinatie van Italiaanse Costadoro Koffie en prachtige koffiemachines uit Monaco (Conti espressomachines) is er altijd een perfecte kop koffie, latte macchiato, espresso of cappucino.

Onze klanten bevinden zich door heel Nederland; van Maastricht tot Groningen en van Rotterdam naar Enschede. 

Koffie voor op het werk

Bent u op zoek naar een koffie groothandel voor op uw werk (kantoor, fabriek, winkel) ook dan Atazza koffie & thee u goed helpen met het maken van de juiste keuze voor koffie en koffiemachines. Wij hebben een groot aantal merken in ons assortiment (zoals bijvoorbeeld Jura koffiemachines) die ideaal zijn voor verse koffie in kleine aantallen. Heeft u behoefte aan grote aantallen vanwege veel personeel? Laat u zich goed informeren door onze koffiespecialisten 0341-268235

Showroom Koffiegroothandel

Het is altijd mogelijk om te komen kijken in onze showroom in Harderwijk. Hier hebben wij veel machines opgesteld die klaar zijn om voor u een perfecte kop koffie te maken. Een afspraak maken is snel gedaan zodat wij alle tijd voor u kunnen vrijmaken: 0341-268235

Koffie Totaalconcept

Of u een horecabedrijf heeft, kantoor of winkel; u wilt altijd goede koffie schenken aan uw gasten. Tenslotte zorgt een smakelijk kop koffie voor een goed gesprek !

Bel met onze koffiespecialisten en laat u zich informeren naar de mogelijkheden om een koffiemachine te kopen, huren, leasen danwel in huurkoop aan te schaffen.

Bel met de koffiespecialisten van Atazza koffie en thee (sinds 2004): 0341-268235