Koffiemachine Horeca - Koffiemachines
* GRATIS Advies voor Horecabedrijven & MKB Bedrijven *

Op werkdagen Bereikbaar

9.00 tot 18.00 uur

0341-268235


Koffiemachine Kopen

Koffiemachine Kopen

Wanneer u een professionele koffiemachine gaat kopen zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn bij het maken van de juiste keuze. Mede door het grote aanbod en de wirwar van aanbieders geven wij hier enkele tips die u helpen bij het kopen van de juiste professionele koffiemachine.

Koffiemachine Kiezen

Wanneer u omzet gaat maken met de koffiemachine is het goed om te weten hoeveel kopjes koffie u per dag, per week, per maand en per jaar gaat verkopen. Een professionele koffiemachine heeft namelijk meer onderhoud nodig dan een huishoudelijk koffieapparaat. De reden hiervoor is het intensievere gebruik van de koffiemachine. Ook zult u goed moeten opletten of u wilt kiezen voor een koffieautomaat (volautomatische koffiemachine) of een pistonmachine (espressomachine).

Voor beide koffiemachines is genoeg te melden en zijn zowel voordelen als nadelen te noemen.

Koffiemachine Bonen

En natuurlijk is het belangrijk om te kijken welke koffiebonen u gaat gebruiken in de koffiemachine. De perfecte kop koffie ontstaat uitsluitend wanneer u volgende 4 aspecten in harmonie met elkaar laat samenwerken:

  • melange (koffiebonen)
  • molen
  • machine
  • mens (barista)

Koffiemachine Molen

Een goede keuze van koffiebonen zoals de Costadoro Koffiebonen kan in verschillende horecazaken geheel anders smaken. Dit komt doordat 1 van de 4 aspecten zoals hierboven genoemd anders is. Zo is het belangrijk om voldoende kennis te hebben van de koffiemolen zodat deze altijd de juiste maling heeft. Tenslotte is de koffie een natuurproduct en is het niet toereikend om slechts 1 x de maling af te stellen.

Het afstellen van de koffiemolen wordt nauwkeurig gedaan door onze adviseurs wanneer zij bij u de koffiebonen en toebehoren komen leveren. Doordat dit regelmatig gebeurt (ca. 3-wekelijks) genieten uw gasten altijd van een perfecte kop koffie.

koffiemachines kopen

De keuze van een professionele koffiemachine heeft te maken met een aantal aspecten;

  • omzet koffie
  • barista
  • soorten koffie
  • locatie koffiemachine
  • prijs koffiemachine of wens voor huurkoop. huren of leasen

Informeer naar de mogelijkheden voor dat u een koffiemachine gaat kopen.