Koffiemachine Horeca - Koffiemachines
* GRATIS Advies voor Horecabedrijven & MKB Bedrijven *

Op werkdagen Bereikbaar

9.00 tot 18.00 uur

0341-268235


Pistonmachine

Pistonmachine

Wanneer u op zoek bent naar een professionele pistonmachine komt u een groot aanbod tegen van diverse leveranciers pistonmachines. Wij hebben bewust gekozen voor het topsegment van fabrikanten die tegen een betaalbare prijs pistonmachines kunnen leveren. Lees deze tips voordat u gaat beslissen !

Pistonmachine

Pistonmachine

Pistonmachines

Op de eerste plaats is het goed om te weten hoeveel koffie u per dag gaat verkopen. Dit is namelijk bepalend voor de keuze van de machine. Afhankelijk van het aantal kopjes koffie zult u een keuze moeten maken voor een pistonmachine die de juiste capaciteit heeft. Zo zijn er pistonmachines verkrijgbaar met 1 groeps, 2 groeps en zelfs 3-groeps. Dit betekent dat u zelfs 6 kopjes koffie gelijktijdig kunt produceren !

Piston Koffiemachine

De keuze voor een piston koffiemachine zorgt voor extra koffiebeleving in uw horecazaak. Belangrijk hierbij is dat u en uw personeel goed worden opgeleid om snel, maar vooral ook kundig, kunnen omgaan met de machine en molens.

A Tazza zorgt voor professionele trainingen die uw mensen opleiden tot deskundige barista’s.

Koffiemachine Horeca

Elke koffiemachine voor de horeca heeft zijn eigen uitleg nodig. Zeker bij de moderne machines is er sprake van nieuwe technologieƫn die u, als horeca ondernemer, veel geld kunnen besparen en uw personeel helpen bij het produceren van perfecte koffie.

Conti pistonmachines zijn voorzien van de nieuwste technische snufjes die bijdragen aan een super kopje koffie, of espresso danwel cappuccino.

Aanbieding Espressomachine

Zeer regelmatig hebben wij voor horeca bedrijven zeer interessante aanbiedingen van Conti Espressomachines zodat u altijd goedkoper uit bent. Naast het kopen van de espressomachine is het ook mogelijk om te kijken of u in aanmerking komt voor het financieren van de koffiemachine danwel het leasen van het koffieapparaat. Er zijn vele mogelijkheden bij A Tazza koffie, informeer bij onze adviseurs naar de mogelijkheden voor uw horecabedrijf .

Tweedehands Koffiemachines

Onze voorraad tweedehands koffiemachines wisselt regelmatig van eigenaar. Van deze machines kennen wij de historie, ze worden volledig nagekeken en gereviseerd zodat u nog vele jaren zorgeloos plezier heeft van deze tweedehands espressomachine. Informeer naar de mogelijkheden.