Koffiemachine Horeca - Koffiemachines
* GRATIS Advies voor Horecabedrijven & MKB Bedrijven *

Op werkdagen Bereikbaar

9.00 tot 18.00 uur

0341-268235


Koffiemachine Horeca

Koffiemachine Horeca

Waar moet je op letten wanneer je een koffiemachine voor je horecabedrijf gaat kopen ? Alles is natuurlijk afhankelijk van je wensen en eisen die je stelt aan je nieuwe koffiemachine. Zo is het belangrijk om vooraf een lijstje te maken met daarom waaraan de machine moet voldoen.

 

Wensenlijst koffiemachine

Wanneer je start met het maken van deze wensenlijst wordt al snel veel duidelijk. Ook het stellen van vragen aan je personeel kan heel verhelderend werken. Dat klinkt logisch maar wordt (helaas) niet altijd gedaan. Dat is jammer, zeker als je weet hoeveel tijd zij met het koffiemachine werken.  Je hebt dus al enige kennis in huis om er achter te komen waaraan de nieuwe koffiemachine voldoen.

Koffiemachine kiezen

Er kan bijvoorbeeld bekend worden dat je personeel heel graag meer willen weten over het maken van speciale koffie’s voor je klanten. Naast de bekende espresso en cappuccino zijn er verschillende melanges die steeds populairder worden. Vraag ernaar bij je personeel en – vooral – noteer hun antwoorden om een duidelijk inzicht te krijgen.

Vervolgens kan het ook zijn dat je personeel graag actiever wilt zijn met het maken van de koffie en dat zij een barista-training zien zitten om nog beter te worden in hun vak en professioneler te worden opgeleid. Het is dan goed om te weten dat A Tazza deze mogelijkheden in huis heeft en aanbiedt aan hun klanten. Tenslotte zijn wij er ook bij gebaat dat u, en uw personeelsleden, een goede koffie kunnen presenteren bij uw klanten.

Omzet verhogen met koffie

Het verhogen van de koffieomzet wordt vaak onderschat en dat is jammer. Zeker als je weet dat koffie een zeer hoge marge heeft en een product is dat hoge omzet snelheid heeft. Deze combinatie is uniek in de drankverstrekkende horeca. Ook een tweede kopje koffie is snel besteld indien de koffie heerlijk is en goed wordt gepresenteerd. Ook hierin geven wij aan onze klanten training zodat investeringen sneller worden terugverdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *