Koffiemachine Horeca - Koffiemachines
* GRATIS Advies voor Horecabedrijven & MKB Bedrijven *

Op werkdagen Bereikbaar

9.00 tot 18.00 uur

0341-268235


Misset Koffie Top 100

Misset Koffie Top 100

Al enkele jaren organiseert het vakblad Misset de Misset Koffie Top 100. In deze lijst worden de top 100 beste koffiezaken in Nederland bekend gemaakt. Een plek in deze top 100 zorgt voor veel publiciteit welke weer kan zorgen voor veel nieuwe klanten en een boost in de koffie omzet. Daarbij is het een erkenning van het vakmanschap die de barista elke dag toont.

Jouw Zaak in Misset Koffie Top 100 ?

Jouw Zaak in Misset Koffie Top 100 ?

Misset Cafe Top 100

De koffie top 100 is een logische aanvulling op de jaarlijkse cafe top 100 die Misset organiseert. De laatste jaren heeft in Nederland de koffiecultuur een enorme vlucht genomen waarbij de kwaliteit van de koffie aanzienlijk is verbeterd. Dit heeft weer geresulteerd in een aantal koffieketens die als franchise of samenwerkingsverband in Nederland aanzienlijk groeien, denk aan Starbucks, Doppio, Bagels & Beans, Coffeelovers, etc. Het valt ons op dat het vooral de horeca ondernemers die zelfstandig werken veelvuldig voorkomen in de lijst

Klik hier voor de lijst 2013 Misset Koffie Top 100

Zelfstandig Horeca Ondernemers 

Het wel of niet aansluiten van een koffie franchiseconcept moet iedereen voor zichzelf afwegen en beslissen. Waarschijnlijk zitten er vooral persoonlijke redenen aan het wel of niet meedoen van een concept. Wanneer je kiest om zelfstandig te werken als horeca ondernemer en meer koffie omzet te realiseren kunnen wij jou bijstaan in het maken van de juiste keuze voor koffiemachine en koffiebonen.

Jouw Zaak in de Misset Koffie Top 100 ?

Wanneer je de ambitie hebt om een perfecte kop koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato te schenken is het goed om te weten dat wij voor jou klaar staan. Zo helpen wij ondernemers met het kiezen van de juiste espressomachine, trainingen voor barista’s, koffiemenu’s etc.

Als zelfstandig ondernemer maak jij de uiteindelijk keuze, een beetje hulp hierbij is natuurlijk nooit weg. Tenslotte is jouw succes ook ons succes !

Neem nu contact met ons op wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden.